Avviksrapport

Hvilken avviksrapport du trenger bestemmes etter hvilken tilstand lekeplassen din er i. De fleste ønsker årlig kontroll med løpende avtale, men hvis lekeplassen er nymontert eller ikke blitt kontrollert før, starter vi med en sluttkontroll. 

Avviksrapport

Årlig kontroll av lekeplassutstyr

Ønsker du en årlig oppfølging bør du velge årlig kontroll. Tjenesten er beskrevet i Norsk Standard 1176 som hovedettersyn og et krav leverandører stiller hvis garantier skal gjelde på lekeplassutstyret. Årlig lekeplasskontroll med ny avviksrapport hvert år holder deg oppdatert og avdekker feilmontering/hærværk/slitasje som kan før til ulykker på din lekeplass.

Avviksrapport

Sluttkontroll av nyanlegg

Avviksrapporten ser lik ut som årlig kontroll, men vi har flere sjekkpunkter og sjekker dokumentene tilhørende utstyret. Lekeplassutstyr som monteres nytt i dag er oftes tuv godkjent, men det betyr ikke at utstyret er riktig montert. Vi finner ofte alorlige avvik og neste altid enkle avvik som uferdig montasje. 

Avviksrapport

 

Tilpasset rapport

Ønsker du forslag til utbedring eller ønsker du en tydligere risikovurdering hvor konsekvens + sansynlighet avgjør fareklassen, så kan vi avtale det. Vi har flere kunder med egne behov og møter deg med kloke løsninger. 

Fordeler med oss

Lang erfaring og bred bransjekontakt

 

Aktiv Areal

Eget utviklet digitalt rapportsystem som forenkler hverdagen.

Avviksrapport