Aktuelt

 • lekeplass
  24/05/2024 - Aktiv Areal 0 Kommentarer
  Er du beredt til tilsyn fra DSB? | De viktigste forholdene tilsynet ser på

  Alle som drifter en lekeplass er også ansvarlig for at den er trygg og sikker for barna som bruker den. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) gjennomfører omfattende tilsynsaksjoner med kommunale lekeplasser og tilhørende lekeplassutstyr. Dette er for å heve sikkerheten på lekeplasser og skape trygge lekeområder for alle barn. Er din kommune eller ditt borettslag klar for et eventuelt tilsyn? I denne artikkelen vil vi i Aktiv Areal AS gi deg en oversikt over de viktigste forholdene DSB vil se på.

  Les mer
 • lekeplass
  11/04/2024 - Aktiv Areal 0 Kommentarer
  Bedre føre var | Bestill en lekeplasskontroll i dag, enkelt og trygt

  Lekeplasser er steder hvor barn kan utfolde seg, utvikle ferdigheter som varer livet ut. Sikkerheten på lekeplasser er derfor av aller største viktighet. Enten det er i barnehager, parker eller skoleområder, er det essensielt å sørge for at lekeplassene er trygge og i samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder. Hvordan kan du være sikker på at lekeplassen din er i god stand? Svaret er enkelt: Bestill en lekeplasskontroll med Aktiv Areal AS.

  Les mer
 • lekeplass
  13/03/2024 - Aktiv Areal 0 Kommentarer
  Få utstyret på lekeplassen sjekket av en sertifisert inspektør

  Som ansvarlige for lekeplasser er det viktig å sørge for at utstyret er i trygg og god stand. Den beste måten å sikre lekeplassen, er å få utstyret sjekket av en sertifisert inspektør. I denne artikkelen vil vi i Aktiv Areal fortelle litt om hvordan våre inspektør sjekker utstyret og hvorfor dette er viktig. 

  Les mer
 • Trygg lekeplass
  31/01/2024 - Aktiv Areal 0 Kommentarer
  Trygg lek hele vinteren | Hvordan sikre lekeplassen om vinteren

  Vinteren er over oss for alvor, og med den kommer det utfordringer for store deler av samfunnet. Snø og is gjør det vanskelig å komme seg fram, men det kan også fort bli en utfordring å holde lekeplasser trygge for barna. 

  Les mer