lekeplass

Få utstyret på lekeplassen sjekket av en sertifisert inspektør

Som ansvarlige for lekeplasser er det viktig å sørge for at utstyret er i trygg og god stand. Den beste måten å sikre lekeplassen, er å få utstyret sjekket av en sertifisert inspektør. I denne artikkelen vil vi i Aktiv Areal fortelle litt om hvordan våre inspektør sjekker utstyret og hvorfor dette er viktig. 

Lekeplasskontroll av inspektør

 

Når en inspektør kommer på lekeplasskontroll, er det flere punkter som blir vurdert. Det første er selve utstyret. Inspektøren sjekker om alle deler er på plass og i god stand. Dette inkluderer sjekk av skruer, festemidler og eventuell slitasje på utstyret. Inspektøren ser også etter rust, løse deler og skader som kan utgjøre en fare for barna som bruker det. Ofte er det selve monteringen som ikke er god nok og ikke utstyret i seg selv. Inspektøren ser etter riktige festemidler og at utstyret er korrekt montert i henhold til anvisninger og standarder. Våre inspektører er sertifiserte, og har den nødvendige kompetansen og kunnskapen som skal til for å utføre kontrollen i henhold til forskrifter og standarder. Dette sikrer at kontrollen blir gjort på riktig måte og at eventuelle feil og mangler blir oppdaget før uhellet er ute.

Det er også viktig å ha på plass gode rutiner for vedlikehold, og inspektøren kan være behjelpelig med å se på deres dokumentasjon av internkontroll på lekeplassen.

 

Bestill en uavhengig kontroll i dag

 

Ved hjelp av INSPEKTO-appen, som vi selv har utviklet og bruker under inspeksjonen, tar inspektøren bilder av eventuelle avvik eller mangler underveis. Dette sikrer at du får visuell dokumentasjon av eventuelle problemer og slik at det ikke er tvil om hvilke feil det er snakk om. Du kan også bruke bildene til å forklare og diskutere avvik med utstyrsleverandører eller reparatører. Vår erfaring er at det blir mye lettere for alle parter å forstå rapporten på denne måten. 

Å få utstyret på lekeplassen din sjekket av en sertifisert inspektør er både viktig og nødvendig. Det bidrar til å sikre trygge lekeplasser for barn og redusere risikoen for alvorlige ulykker. Ved å bruke INSPEKTO, gjør vi det enkelt å se hvilke eventuelle avvik det er, og du får en komplett avviksrapport. Hvis du har ansvar for en lekeplass vil vi anbefale deg å bestille en uavhengig kontroll fra oss i Aktiv Areal, og ta ansvar for barnas trygghet i dag! 

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hva sjekker en inspektør under en lekeplasskontroll?

Når en inspektør kommer på lekeplasskontroll, er det flere punkter som blir vurdert. Det første er selve utstyret. Inspektøren sjekker om alle deler er på plass og i god stand. Dette inkluderer sjekk av skruer, festemidler og eventuelle slitasje på utstyret.

 


Hva er INSPEKTO?

Ved hjelp av INSPEKTO-appen som vi bruker, tar inspektøren bilder av eventuelle avvik eller mangler som blir oppdaget under inspeksjonen. Dette sikrer at du får visuell dokumentasjon av eventuelle problemer og slik at det ikke er tvil om hvilke feil det er snakk om.

 


Hvorfor er det viktig å få en inspektør til å kontrollere en lekeplass?

Å få utstyret på lekeplassen din sjekket av en sertifisert inspektør er både viktig og nødvendig. Det bidrar til å sikre trygge lekeplasser for barn og redusere risikoen for alvorlige ulykker.

 

0
Feed

Skriv en kommentar